الست اصيلة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الست اصيلة

منتدي للنساء والبنات فقط
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولارشادات

المواضيع الأخيرة
» افتــــــــــراح .. ^^
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف Roro aly الثلاثاء سبتمبر 09, 2014 1:02 am

» اقتراحات
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف جنة حمدي الجمعة سبتمبر 05, 2014 3:48 pm

» |♥♥♥♥|من ام ادهم عرض ميتفوتش الحقى قبل نفاذ الكمية |♥♥♥♥|
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف جنة حمدي الأحد أغسطس 24, 2014 12:58 am

» طلب اشراف
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف جنة حمدي الأحد أغسطس 24, 2014 12:57 am

» طريقة رفع صورة للمنتدي
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف ام ادهم العجمى السبت أغسطس 23, 2014 3:32 pm

» مطلوب مشرفات أتوبيس لمدرسه
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف بسبوسه2000 الخميس أغسطس 07, 2014 7:22 am

» ماذا تفعل الأم عندما تفاجأ بأن أحد أطفالها !!
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف جنة حمدي الأحد أغسطس 03, 2014 11:25 am

» جدة البغدادية جنوب جدة حد هنا
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف جنة حمدي الأحد أغسطس 03, 2014 11:24 am

» رابطة المغتربات بالامارات
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف Batta2007 الجمعة أغسطس 01, 2014 11:31 pm

» هل كان النبى مختلف عن أقرانه وأهل زمانه فى صغره وشبابه
رقاق باللحمة المفرومة Emptyمن طرف الست اصيلة الجمعة أغسطس 01, 2014 3:57 pm

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
جنة حمدي - 1604
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 
حبيبى الوحيد - 1271
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 
الست اصيلة - 1206
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 
هــــامــيـــس - 1048
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 
سارة ابراهيم - 551
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 
أم محمد - 440
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 
مرفت ابو عميرة - 413
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 
البليغة أم زيد - 385
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 
livestar8 - 340
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 
ماما يويو ودودو - 288
رقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة Emptyرقاق باللحمة المفرومة I_vote_lcap 

 

 رقاق باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
جنة حمدي
صاحبة المنتدي
صاحبة المنتدي
جنة حمدي


رقاق باللحمة المفرومة 13 وسام النشاط والتميز
رقاق باللحمة المفرومة 5 وسام الاشراف المتميز
عدد المساهمات : 1604
نقاط : 46789
تاريخ التسجيل : 04/08/2012
العمر : 44

رقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رقاق باللحمة المفرومة   رقاق باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء أغسطس 07, 2012 4:50 am

رقاق باللحمة المفرومةالمقادير:
-12 قطعه رقاق.
-1كيلو لحمه مفروم احمر.
-2بصله متوسطه مفرومه جيدا.
-ملح وفلفل اسمر حسب المذاق (2ملعه ملح صغيره,1ملعقه فلفل اسمر صغنونه برده).
-1ملعقه سمن بلدي او زبده صفراء كبيره 3ملعق زيت زره او عباد الشمس.
-1 ليتر شوربه ساخنه اي نوع شوربه.
>>>>صنيه مستديره لعمل الرقاق.

الطريقه بئي ايييييييه:
-الاول نعمل اللحمه المفرومه تتعصج وهقول ازاي نجيب البصله المفرومه تتزلها علي ملعقه سمن بلدي كبيره حتي تصبح لونها اصفر دهبي كده ماشي ونجيب كيلو اللحمه ونعد نقلب فيها ونحط الملح والفلفل معاها وبعدين ايه بئي يا حلوين نسيبها لحد متسوتي بتاع ربع ساعه بس .

--نجيب الصينية اللي هانعمل فيها الرقاق وندهنها بالسمن
-نسخن نوع الشوربه الموجود عندنا
-نمسك الرقاق و نغطس أول واحد في الشوربه من غير ما تلين و نحطها في الصينية و ندهنها بالسمنة أو نقطع عليها قطع صغيرة من الزبدة و بعدين نعمل طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة حوالي 6طبقات و نفرد فوقه طبقة من اللحم المعصج و بعدين نحط فوقه طبقات تانية من الرقاق بنفس الطريقة ( نسقيه بالمرقة و نحطه و بعدين ندهنه بالسمنة) لحد ما نعمل برده 6 طبقات و ندهن الوش بالسمنة جيدا
-ندخله فرن متوسط الحرارة لحد ما يبقى دهبي .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
chef loma
عضوة نشيطة



عدد المساهمات : 55
نقاط : 45037
تاريخ التسجيل : 05/08/2012
العمر : 32

رقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمة المفرومة   رقاق باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء أغسطس 07, 2012 4:53 am

تسلم أيدك:)
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
جنة حمدي
صاحبة المنتدي
صاحبة المنتدي
جنة حمدي


رقاق باللحمة المفرومة 13 وسام النشاط والتميز
رقاق باللحمة المفرومة 5 وسام الاشراف المتميز
عدد المساهمات : 1604
نقاط : 46789
تاريخ التسجيل : 04/08/2012
العمر : 44

رقاق باللحمة المفرومة Empty
مُساهمةموضوع: رد: رقاق باللحمة المفرومة   رقاق باللحمة المفرومة Emptyالثلاثاء أغسطس 07, 2012 4:56 am

شكرااااا ليكي يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
رقاق باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» المسقعة باللحمة المفرومة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الست اصيلة :: اقسام الطبخ :: اكلات شعبية-
انتقل الى: