الست اصيلة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الست اصيلة

منتدي للنساء والبنات فقط
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولارشادات

المواضيع الأخيرة
» افتــــــــــراح .. ^^
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف Roro aly الثلاثاء سبتمبر 09, 2014 1:02 am

» اقتراحات
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف جنة حمدي الجمعة سبتمبر 05, 2014 3:48 pm

» |♥♥♥♥|من ام ادهم عرض ميتفوتش الحقى قبل نفاذ الكمية |♥♥♥♥|
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف جنة حمدي الأحد أغسطس 24, 2014 12:58 am

» طلب اشراف
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف جنة حمدي الأحد أغسطس 24, 2014 12:57 am

» طريقة رفع صورة للمنتدي
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف ام ادهم العجمى السبت أغسطس 23, 2014 3:32 pm

» مطلوب مشرفات أتوبيس لمدرسه
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف بسبوسه2000 الخميس أغسطس 07, 2014 7:22 am

» ماذا تفعل الأم عندما تفاجأ بأن أحد أطفالها !!
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف جنة حمدي الأحد أغسطس 03, 2014 11:25 am

» جدة البغدادية جنوب جدة حد هنا
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف جنة حمدي الأحد أغسطس 03, 2014 11:24 am

» رابطة المغتربات بالامارات
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف Batta2007 الجمعة أغسطس 01, 2014 11:31 pm

» هل كان النبى مختلف عن أقرانه وأهل زمانه فى صغره وشبابه
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyمن طرف الست اصيلة الجمعة أغسطس 01, 2014 3:57 pm

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
جنة حمدي - 1604
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 
حبيبى الوحيد - 1271
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 
الست اصيلة - 1206
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 
هــــامــيـــس - 1048
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 
سارة ابراهيم - 551
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 
أم محمد - 440
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 
مرفت ابو عميرة - 413
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 
البليغة أم زيد - 385
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 
livestar8 - 340
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 
ماما يويو ودودو - 288
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyاستشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  I_vote_lcap 

 

 استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى

اذهب الى الأسفل 
+4
البليغة أم زيد
EL BrenSeSa Nona
الست اصيلة
شمس عبد الحميد المصرى
8 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
شمس عبد الحميد المصرى
عضوة متميزة



عدد المساهمات : 106
نقاط : 43047
تاريخ التسجيل : 22/08/2012
العمر : 43
المزاج المزاج : الحمد لله على كل حال

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالخميس أغسطس 30, 2012 4:08 am

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ازيكو يا اصيلات
انا لاحظت ان القسم ده فارغ وزعلت جدا بصراحه
عشان كده قلت ادخل اساهم فيه وانتو تتفضلوا تردو عليا
وتزودوا مشاركته
وانا لا ادعى العلم لكن اذا كان هناك اى استشاره او
استفسار من اى عضوه فانا تحت امرها سوف اجيبها
باذن الله او على الاقل حبحث لها عن الاجابه واعطيها الرد
فى اسرع وقت باذن الله
يلا انا تحت امركو تعالوا اسالونى على اللى عايزينه
سواء فى الحلويات او الطبخ العادى
وكلنا لازم نفيد ونستفيد
يلا فى انتظار تفاعلكم
وشكرا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الست اصيلة
صاحبة المنتدي
صاحبة المنتدي
الست اصيلة


استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Alexa استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  13

عدد المساهمات : 1206
نقاط : 47112
تاريخ التسجيل : 30/01/2012
العمر : 33
المزاج المزاج : رايقة الحمد لله

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالخميس أغسطس 30, 2012 9:36 am

طب بصي يا قمرة عايزة اعرف ازاي البيتزا هت وشكرا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://ladyasela.123.st
EL BrenSeSa Nona
عضوة متميزة
EL BrenSeSa Nona


استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  5 وسام المشرفة النشيطة
عدد المساهمات : 205
نقاط : 43073
تاريخ التسجيل : 29/08/2012
العمر : 27
المزاج المزاج : تمااااااام ومية مية الحمد لله

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالخميس أغسطس 30, 2012 11:51 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بالتـــوفيـــق يا قمر وشكرا لمجهودك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شمس عبد الحميد المصرى
عضوة متميزة



عدد المساهمات : 106
نقاط : 43047
تاريخ التسجيل : 22/08/2012
العمر : 43
المزاج المزاج : الحمد لله على كل حال

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالجمعة أغسطس 31, 2012 2:41 am

اتفضلى يا ست اصيله طريقه البيتزا يارب تعجبك
المقادير
3كوب دقيق
1كوب لبن
1كوب زبادى طازج
ملعقه كبيره خميره جافه
ملعقه صغيره سكر
ملعقه صغيره ملح
1/2 كوب زيت
الطريقه
يضاف السكر للخميره وتذوب فى كميه من كوب اللبن الدافى حتى تسيل
تضاف المقادير الجافه ثم نضيف الخميره والزيت وتعجن باللبن والزبادى جيدا
ملحوظه لاتضيفى كل اللبن ضيفيه قليلا قليلا حسب حاجه الدقيق
بعد عجن العجينه اتركيها تختمر جيدا فى مكان دافىء حتى يتضاعف حجمها
بعد الاختمار قومى بفردها فى تارت البيتزا مع دهن الوجه بقليل من الزيت
ثم تقومى بوضع القليل من الصلصه المجهزه على الوجه واضافه بسطرمه او بيفى او تونه او لحم مفروم ومعصج
حسب رغبتك او اضافه جمبرى ناضج ومقشر ويمكن اضافه شرائح فلفل اخضر وزيتون مقطع وكل حسب ذوقك
ولا تنسى اضافه الزعتر الجاف فى النهايه حتى يعطى الرائحه المميزه للبيتزا
وبعد ذلك ضعى فوقها الجبنه الموتزاريلا ثم دخليها فى فرن سابق التجهيز
حتى تمام النضج ثم قطعيها وقدميها ساخنه
جربى عزيزتى وادعى لى بظهر الغيب بصلاح الاحوال


عدل سابقا من قبل شمس عبد الحميد المصرى في الجمعة أغسطس 31, 2012 2:43 am عدل 1 مرات (السبب : خطأ فى الكتابه)
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البليغة أم زيد
عضوة هايلة
البليغة أم زيد


استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  5 وسام المشرفة المتميزة
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  10 لتنفيذ اقتراحها المهم
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  13 وسام النشاط والتميز فى مسابقة احلى موقف طريف
عدد المساهمات : 385
نقاط : 44562
تاريخ التسجيل : 23/04/2012
العمر : 37
المزاج المزاج : يارب دائما رايقة ومرتاحة ..

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالجمعة أغسطس 31, 2012 10:09 pm

اةكي يا قمر انا كنت ناويه افتح اول موضوع بالقسم
ويكون بالصور ان شاء الله راح انز موضوع خفيف كده بالصور من مطبخي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شمس عبد الحميد المصرى
عضوة متميزة



عدد المساهمات : 106
نقاط : 43047
تاريخ التسجيل : 22/08/2012
العمر : 43
المزاج المزاج : الحمد لله على كل حال

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالسبت سبتمبر 01, 2012 5:41 am

طب لو سمحتى انا عايزه اعرف طريقة رفع الصور بشكل اسهل من الكتوب فى المنتدى وده للتيسير على العضوات الفاتنات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مرفت ابو عميرة
عضوة هايلة



استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Alexa وسام الكسا لأستخدام تولبار المنتدي اثناء التصفح
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  5 وسام نشاط الاداري المتميز

عدد المساهمات : 413
نقاط : 43517
تاريخ التسجيل : 03/08/2012
العمر : 57

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالسبت سبتمبر 01, 2012 6:15 am

انا بقى حركتى بطيقة لانى مريضة محتاجة منك اكلات ماتخد ش مجهود وفى نفس الوقت لذيذة وجزاكى الله خيرا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شمس عبد الحميد المصرى
عضوة متميزة



عدد المساهمات : 106
نقاط : 43047
تاريخ التسجيل : 22/08/2012
العمر : 43
المزاج المزاج : الحمد لله على كل حال

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالأحد سبتمبر 02, 2012 3:12 am

من عيونى ياقمر
انتظرينى سوف احضرها لك قريبا
والف مليون سلامه عليكى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البليغة أم زيد
عضوة هايلة
البليغة أم زيد


استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  5 وسام المشرفة المتميزة
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  10 لتنفيذ اقتراحها المهم
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  13 وسام النشاط والتميز فى مسابقة احلى موقف طريف
عدد المساهمات : 385
نقاط : 44562
تاريخ التسجيل : 23/04/2012
العمر : 37
المزاج المزاج : يارب دائما رايقة ومرتاحة ..

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالأحد سبتمبر 02, 2012 12:06 pm

شمس عبد الحميد المصرى كتب:
طب لو سمحتى انا عايزه اعرف طريقة رفع الصور بشكل اسهل من الكتوب فى المنتدى وده للتيسير على العضوات الفاتنات

في مواقع كتير خاصه بس لتحميل الصور
ممكن تشوفيها بالبحث على الجوجل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شمس عبد الحميد المصرى
عضوة متميزة



عدد المساهمات : 106
نقاط : 43047
تاريخ التسجيل : 22/08/2012
العمر : 43
المزاج المزاج : الحمد لله على كل حال

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالثلاثاء سبتمبر 04, 2012 2:13 am

مرفت ابو عميرة كتب:
انا بقى حركتى بطيقة لانى مريضة محتاجة منك اكلات ماتخد ش مجهود وفى نفس الوقت لذيذة وجزاكى الله خيرا
بصى ياقمر انا نزلت كام فكره كده للسندويتشات يتاريتك تشوفيها وتقوليلى رايك
وكمان سهله وسريعه
نزلتها مخصوص عشانك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ayaa osman
مشرفة بالمنتدي
مشرفة بالمنتدي



عدد المساهمات : 61
نقاط : 43359
تاريخ التسجيل : 15/07/2012
العمر : 28
المزاج المزاج : احمد الله في كل وقت

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالثلاثاء سبتمبر 04, 2012 11:54 am

انا عندي استفسار ايه الطريقة لتخليل الزيتون ؟؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
حبيبى الوحيد
عضوة رائعة
حبيبى الوحيد


استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  2 الفائزة بالمركز الثاني فى مسابقة احلى موقف طريف
عدد المساهمات : 1271
نقاط : 44288
تاريخ التسجيل : 02/09/2012
العمر : 39
المزاج المزاج : مبسوطه الحمد لله

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالثلاثاء سبتمبر 04, 2012 4:20 pm

باللتووووووووووووووووووووووووفيق ان شاء الله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شمس عبد الحميد المصرى
عضوة متميزة



عدد المساهمات : 106
نقاط : 43047
تاريخ التسجيل : 22/08/2012
العمر : 43
المزاج المزاج : الحمد لله على كل حال

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالأربعاء سبتمبر 12, 2012 6:23 am

ayaa osman كتب:
انا عندي استفسار ايه الطريقة لتخليل الزيتون ؟؟
حبيبتى انا عامله موضوع لتخليل الزيتون ياريت تشوفيه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شمس عبد الحميد المصرى
عضوة متميزة



عدد المساهمات : 106
نقاط : 43047
تاريخ التسجيل : 22/08/2012
العمر : 43
المزاج المزاج : الحمد لله على كل حال

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالأربعاء سبتمبر 12, 2012 6:27 am

ayaa osman كتب:
انا عندي استفسار ايه الطريقة لتخليل الزيتون ؟؟
تيسيرا على كل الاصيلات دى طريقه تخليل الزيتون من شمس والموضوع الاصلى موجود فى سلطات ومقبلات

الزيتون الاخضر

المقادير

2 كيلو زيتون اخضر تفاحى
1\2 كيلو جزر مبشور
3\4 كيلو ليمون معصور و نشيل االقشر عشان حنحتاجه
1\4 كيلو فلفل اخضر حامى
حزمة كرفس مخرطة
راس ثوم مهروسة بالقشر بتاعها مفيش مشكلة
1 كوب زيت طعام و الافضل لو زيت زيتون
ملح و ميه للتخليل حسب الرغبة

الطريقة


اولا حنجيب الزيتون التفاحى و ده نوعه بيبقى شكل التفاح كده النوع ده حلو و مش بياخد وقت كتير فى التخليل و بيبقى لونه جميل جدا و صفاره حلو زى الكهرمان
لان فيه نوع اسمه العزيزى بتبقى الزيتونة مطاولة شويه و بتاخد وقت فى التخليل اكتر من التفاحى و بتبقى اغمق بعد التخليل



حنغسله و نشقه بالسكينة
و حننقعه فى ميه من الحنفية لمدة 3 ايام كل يوم نغير الميه مرتين مره الصبح و مره بالليل عشان ننزل منه المرارة
بعد ال3 ايام نغسله كويس و نحط عليه كل المقادير اللى فوق ونقلبهم فيه ما عدا الزيت و عصير الليمون و القشر بتاعه
بعد ما نحط المقادير فى البرطمان نحط عصير الليمون و عليه الميه و الملح و و نحط القشر على الوش و نكبس كويس البرطمان و و الاخر نحط الزيت

بعد كده حنحط كيس جوه البرطمان عشان نكبسه كويس


و نحط كيس حوالين الغطا عشان نضمن عدم دخول الهواء و نسيبه 25يوم على ما يتخلل



حنحط كيس من بره البرطمان
لان لما بيقعد يومين تفاعل المكونات بيخلى شوية زيت ينزل من البرطمان فبنحط الكيس عشان الزيت ينزل فيه و مش يبهدل الدنيا


و بنعرف ان الزيتون استوى لما نشوفه لونه اصفر كده التفاحى بياخد حوالى 25 يوم و العزيزى بيياخد من شهر لشهر و نص بس مش بيبقى اصفر قوى كده بيبقى اغمق شويه

يلا جربوا وقولولى رايكم ايه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ماما يويو ودودو
عضوة متميزة
ماما يويو ودودو


استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Alexa وسام الكسا لأستخدامه اثناء التواجد بالمنتدي
عدد المساهمات : 288
نقاط : 43379
تاريخ التسجيل : 04/08/2012
العمر : 48

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالأربعاء سبتمبر 12, 2012 8:46 am

موضوع ممتاز ومتكامل

حاتعبك معايا ... ل تعرفى طريقة الثومية .. بتاعة تكا .. يبقى كتر خيرك اوى اوى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
البليغة أم زيد
عضوة هايلة
البليغة أم زيد


استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  5 وسام المشرفة المتميزة
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  10 لتنفيذ اقتراحها المهم
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  13 وسام النشاط والتميز فى مسابقة احلى موقف طريف
عدد المساهمات : 385
نقاط : 44562
تاريخ التسجيل : 23/04/2012
العمر : 37
المزاج المزاج : يارب دائما رايقة ومرتاحة ..

استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Empty
مُساهمةموضوع: رد: استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى    استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى  Emptyالأربعاء سبتمبر 12, 2012 7:44 pm

اخواتي الاعضاء

تم فتح هذا القسم لطلب الاستشارات في الطبخ وليس حصره في موضوع واحد

اتمنى من حضراتكم عمل موضوع في قسم الاستشارات الطبخ عند اي استفسار حتى يكون هناك تجاوب من قبل اكثر من عضوة
وليس حكرا على عضوة واحده بموضوع واحد

لتعميم الفائده والتسهيل عند البحث عن الموضوع في المنتددى

يغلق
الاشراف

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
استشارات الطبخ يلا تعالى اسالى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» محتاجين قسم استشارات في الوصفات بمنتدى الطبخ
» قسم (( استشارات الموضـه ))
» قوانين قسم الطبخ
» مشرفة فى اقسام الطبخ
» طلب الاشراف بمنتدى الطبخ

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الست اصيلة :: اقسام الطبخ :: منتدى الطبخ :: استشارات تخص المطبخ-
انتقل الى: