عملت امبارح فراخ مشويه بس على البوتجاز ومكرونه وطحينه كانت جميله جدا
الطريقه
هنغسل الفراخ كويس جدا ونتبلها (نقطع الفراخ نصين او اربع براحتك وبعديت تتبليها بالملح والفلف الاسمر والكمون وااى بهارات انتى بتحبيها ضيفيها على التتبيله وطماطم مبشوره وبصل مبشور وفلفل اخضر اوك وتعصرى لمونه وتسيبى الفرخه بالتتبيله فى التلاجه لمده ساعتين تقريبا
وبعد كده حطى شويه زيت على الدريل او طاسه تيفال وحطى فيها الفراخ بالتتبيله بتاعتها وكل شويه قلبى فيها الى حد ما تستوى وكليها بعيش او مكرونه جميله جدا والله
وبالهنا والشفا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]