chef loma عضوة نشيطة
عدد المساهمات : 55 نقاط : 45037 تاريخ التسجيل : 05/08/2012 العمر : 32
| موضوع: نجرسكو للشيف شربينى الإثنين أغسطس 06, 2012 5:56 am | |
| دجاج ( دجاجه كامله او فيليه ) 1 بصله مفرومه 2 ملعقه زيت مقدار من البسله مايعادل ربع كيلو ( او حسب الرغبه )
فساتين - ازياء - لانجري - وصفات طبخ - ملابس اطفال - مكياج - تسريحات - منتدى نسائي
ملح وفلفل اسود وبهارات ربع كيلو جبنه رومى مبشور .. بشاميل .. والمقادير كالاتى 2 ملعقة سمن 4 ملاعق دقيق 3 اكواب لبن نسلق المكرونه ونتركها جانبا نضع الزيت على النار وعليه الدجاج بعد تقطيعه اصابع اذا كان فيليه ( واذا كانت دجاجه كامله نسلقها ونقطها قطع صغيره ونخليها من العظام ) ونضع الملح والفلفل الاسود والبهارات ومرقة الدجاج على والبصل والدجاج ونضيف اليهم البسله ونتركهم لينضجوا .. فى هذه الاثناء نقوم بعمل البشاميل كالاتى نقوم بوضع السمن على النار وعليه مقدار الدقيق الى ان يتحمر ونضع عليه مرقة دجاج وبعض البهارات والفلفل الاسود وبعد التحمير نضع مقدار اللبن مع التقليب المستمر الى ان يصبح الخليط قوامه متماسك وليس سميكا وبعد ان ينضج خليط الدجاج مع البسله نقوم بوضع المكرونه المسلوقه عليها واضافة نصف مقدار البشاميل ونصف مقدار الجبن الرومى المبشور وتقليب الخليط جيدا .. ونضع الخليط فى صينيه ثم نضيف على الوجه النصف المتبقى من البشاميل وعلى وجه البشاميل نرش باقى الجبن المبشور وتوضع فى الفرن قرابة النصف ساعه الى ان تتحمر [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
الست اصيلة صاحبة المنتدي
عدد المساهمات : 1206 نقاط : 48972 تاريخ التسجيل : 30/01/2012 العمر : 34 المزاج : رايقة الحمد لله
| موضوع: رد: نجرسكو للشيف شربينى الإثنين أغسطس 06, 2012 6:08 am | |
| | |
|
chef loma عضوة نشيطة
عدد المساهمات : 55 نقاط : 45037 تاريخ التسجيل : 05/08/2012 العمر : 32
| موضوع: رد: نجرسكو للشيف شربينى الإثنين أغسطس 06, 2012 6:34 am | |
| - الست اصيلة كتب:
- الله الله هعملها دي بقا
بالهنا والشفا يا حبيبتى | |
|